Skip to main content

Bedrijfsfilm

Een bedrijfsfilm: dé verbinding tussen jou en de doelgroep

Samen op zoek naar de perfecte boodschap

Voor een film die blijft hangen

Passie voor
bedrijfsfilms

Film werkt

HET ENIGE WAT MENSEN HOEVEN TE DOEN IS DE FILM TE BEKIJKEN

Als kijker zie je wat zich voor de camera heeft afgespeeld. Logisch toch? Het enige wat jij voor de camera hoeft te doen is laten zien wie je bent en wat je ambities zijn. Op deze manier leren mensen je op een laagdrempelige manier kennen. Als het zo makkelijk is om te laten zien wie je bent. Waarom zou je er dan geen gebruik van maken?

Behaal doelen

Film werkt

81% van de ondernemingen gebruikt video als marketing tool. Het is een geïntegreerd marketingmiddel, omdat het werkt!

Film overtuigt

Bijna 50% van de internetgebruikers zoekt naar films voordat ze tot aankoop overgaan. Film zorgt dus voor meer awareness.

Film verspreid

Film wordt tot wel 12 keer vaker gedeeld dan een afbeelding of tekst. Film zorgt dus voor aanzienlijk meer zichtbaarheid.

Film converteerd

Een film op de landingspagina kan leiden tot wel 80% meer conversie. Film zorgt dus voor verbinding met de doelgroep.

  • 78% van de mensen kijkt elke week online video’s

  • Film leidt tot 84% meer verkeer naar de website

  • Film leidt tot 80% meer verblijfstijd op de website

Jouw boodschap
in beeld

Een bedrijfsfilm zorgt dus voor verbinding tussen het bedrijf en de doelgroep. Maar wat wil je dat de doelgroep doet na het zien van de film? Wil je bijvoorbeeld dat mensen direct naar het bedrijf komen of wil je awareness creëren? Het is de kunst om de juiste boodschap te kiezen bij wat je wilt bereiken. Ik begeleid jou persoonlijk op een zorgvuldige manier met het in beeld brengen van de juiste boodschap, zodat de film dicht bij jezelf blijft en tegelijkertijd de doelgroep op de juiste manier raakt.

Ik leer je hierbij graag kennen! Neem contact op voor een vrijblijvend, diepgaand gesprek en samen zorgen we ervoor dat jouw bedrijf opvalt!