Skip to main content

Werkwijze

Ik maak jouw passie zichtbaar!

Aandacht voor jou en het bedrijf!

Op zoek naar de kern

Waar draait het echt om?

Mijn focus ligt gedurende het hele proces bij deze vraag. Ik ben benieuwd waar de organisatie voor staat en welke boodschap hierbij past. Ik stel veel vragen zodat ik een goed beeld krijg van de kern van de organisatie en de mensen die er werken, want ik ben overtuigd dat een film pas echt krachtig is als de boodschap persoonlijk is.

Ik hecht waarde aan een prettige samenwerking met korte lijntjes zodat ik jou en de bedrijfsvisie leer kennen. Laten we samen zoeken naar de kern van de organisatie en jouw persoonlijkheid voor het versterken van de bedrijfsvisie. 

Hoe ga ik te werk?

Kennismaking

We beginnen met een gratis (online) adviesgesprek. Ik hoor graag waar jouw organisatie voor staat en welke diensten of producten het levert. Daarnaast kijken we samen wat voor film past bij de doelen die jij voor ogen hebt.

Script

Wie wil je met de bedrijfsfilm bereiken? Ik kom graag langs om de targets in kaart te brengen. We denken samen na over het gewenste effect van de film en hoe de doelgroep geraakt wordt. Ik verwerk alle informatie in een uniek, op maat gemaakt script.

Draaidag

Voor de draaidag kiezen we een geschikte locatie die past bij de doelgroep en wat de organisatie wil uitstralen. Het verhaal wordt verteld tijdens een persoonlijk interview. De rest van de dag wordt gebruikt voor passende sfeershots.

Montage

Tijdens de montage zorg ik ervoor dat alle beelden samenkomen tot één professionele, overtuigende bedrijfsfilm. Er is ruimte voor feedback, zodat je je volledig herkent in de film.

  • Inzicht

    Wie ben jij?

  • Aandacht

    Ik luister naar je!

  • Doelen

    Wat wil je bereiken?

Interesse?

Spreekt mijn persoonlijke werkwijze jou aan? Kies het juiste pakket dat past bij jouw wensen of vraag een gratis adviesgesprek aan waarbij ik jou help het juiste pakket te kiezen.